facebook

“Я Антихрист! Прийшов мій час!” Стало відомо про звірства звинувачуваного у зґвалтуванні водія BlaBlaCar

Водій BlaBlaCar Олександр Андрієнко, якого пасажирка звинуватила в зґвалтуванні, раніше влаштував бійку й оргії в церкві села Ковтун на Черкащині.

Зазначається, що чоловік намагався виштовхати зі служби бабусь із криками: “Я Антихрист! Прийшов мій час”. Потім украв свічки і хотів побитися зі священиком, передає УНІАН.

Водночас він фінансував будівництво цього храму. Як розповідають ковтунчани, до церкви Андрієнко часто привозив двох-трьох дівчат легкої поведінки й розважався з ними (нібито ще під час будівництва він зробив собі дублікат ключів).

“Ще нам розповідали, як на одну службу Андрієнко приїхав із дівчиною і просто в церкві поплескував її по сідницях, звертаючись чомусь до батюшки: “Подивися, яка у мене наречена”, – йдеться в матеріалі.

Крім того, чоловік регулярно їздив за кермом п’яним. Так, судячи з даних сайту “Судова влада”, Андрієнко в 2019 році двічі попадався поліції на нетверезому водінні: навесні та на початку вересня.

До позбавлення прав справа не дійшла, але автомобіль опинився на штрафмайданчику.



Черкаський портал 18000.com.ua пише, що SubaruForester Андрієнка обшукали. В авто були виявлені 36 презервативів, чоловічі труси, інтимний гель і таблетки без упаковки.

У соцмережах жителі Черкаської області звинувачують підозрюваного в регулярних “секс-турах”. “Споїти дівчину, підсипати їй порошок або таблетки, а далі зґвалтувати – його метод”, – написав один із користувачів.

Читайте також:  "Ґвалтуй українських баб": відоме ім'я російського окупанта та його дружини, яка закликала знущатися з українок

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.