facebook

Що відбувається? До Анастасії Заворотнюк в лікарню терміново привезли однорічну дочку Мілу

До Анастасії Заворотнюк привезли найдорожчу для неї людину – однорічну доньку Мілу. Близькі актриси прийняли рішення привезти дитину, щоб підбадьорити трохи Настю і просто, щоб дитина побула з мамою.

Про це розповів співробітник медичного центру, повідомляють російські ЗМІ.




«Рідні вирішили, що поява в палаті її дочки Міли додасть хворій актрисі сил. Співробітники клініки, де знаходиться Заворотнюк, запевняють, що до неї в палату привезли маленьку дівчинку. Нібито Настя хотіла надивитись на свою кровиночку»,
– йдеться в матеріалі Дні.ру.

Як пройшла зворушлива зустріч Заворотнюк з дочкою, невідомо, оскільки її палата посилено охороняється силовими структурами.

Нагадаємо, чоловік актриси Петро Чернишов розповів, якою ціною їм далося народження Міли і на що вони пішли, щоб з’явилася на світ їх довгоочікувана дочка.

Народження першої доньки Заворотнюк Анни також було величезним ризиком для зірки. Другий чоловік актриси Дмитро Стрюков розповів, як зірка ледь не померла під час появи на світ їхньої дитини. З чуток, у Анастасії Заворотнюк вже остання стадія раку мозку. Про важкий діагноз вона дізналася близько півроку тому, через кілька місяців після народження дочки Міли.

Актриса дуже пізно звернулася до лікарів. Лікування не дало результатів. За останніми даними, зірка серіалу “Наша прекрасна няня” знаходиться в реанімації у важкому стані з набряком мозку. Подейкували, що вона впала в глибоку кому і підключена до апарату ШВЛ. Нейрохірурги і онкологи вважають, що врятувати актрису може тільки диво.

Читайте також:  До України прибула вакцина проти COVID-19 з Китаю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.