facebook

Речниця Зеленського Юлія Мендель поділилася емоційним відео зі США: “Я щаслива”

Прес-секретар глави української держави розповіла у відео про поїздку в США, в якому також продемонструвала своє знання англійської мови.

Відповідне відео Юлія Мендель опублікувала в соціальній мережі Facebook.

Прес-секретар Володимира Зеленського розповіла про поїздку в США. Також вона продемонструвала знання англійської мови, згадавши чимало іноземних назв.

Вона зазначила, що за останні кілька днів з нею зконтактували абсолютно всі американські ЗМІ. І зовсім скоро в самих топових виданнях світу з’являтися матеріали про Володимира Зеленского. Також вона зазначила, що приїзд українського президента в США це найочікуваніша подія для Америки.

Також Мендель підкреслила, що дуже щаслива опинитися в центрі подій. Але багато користувачів мережі не розділили її радості. При цьому розкритикувавши її за те що вона вирішила похвалитися на камеру.

“Ну ок… я для себе освіжив в пам’яті список впливових західних ЗМІ. А по суті що?”, “А є ще IBF, WBA, WBO і WBC. тільки це про бокс”, “А що з бровами”, “Неймовірна ідіотка”, “А вона що, не в курсі, що її патрон – фігурант дуже гучного скандалу??? І чому вона так радіє???”, “А з українськими журналістами спілкування не склалося?”,



– такі коментарі залишили користувачі мережі під відео Мендель.

Читайте також:  Фондові ринки США закрилися зниженням

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.