facebook

Назвав “Володьою”: Лукашенко дав оцінку президентства Зеленського

Білоруський президент розраховує вирішити з новим главою України ті питання, які не вдавалося вирішити за Порошенка.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко сподівається на вирішення проблем з Україною за президента Володимира Зеленського, які не вдалося вирішити за Петра Порошенка.

Про це він заявив на прес-конференції в Мінську, повідомляє видання Корреспондент.net.




“І з Україною у нас є проблеми. Слава Богу, за цей короткий період перебування при владі українського президента ми якось рухаємося, обговорюємо. Навіть ті негативні моменти, які могли настати, вони не настали завдяки одній телефонній розмові двох президентів. Це обнадіює”,
– сказав Лукашенко.

Він висловив надію на вирішення деяких проблем, щодо яких не міг домовитися з попереднім президентом України.

“Те, що я роками не міг, домовившись з попереднім президентом, вирішити, я сподіваюся, що ми зможемо вирішувати ці проблеми. Питань достатньо”, – сказав він.

Лукашенко наголосив, що Україна і Білорусь будуватимуть незалежні відносини.

“Ще раз наголошу. Наші відносини, Білорусі та України, залежать тільки від нас. Так, ми будемо озиратися, і на Росію, і на Міжмор’я, і ​​на американців. Така політика. Але це не означає, що ми будемо залежні”, – сказав президент.

Він також оцінив зустріч Зеленського з президентом США Дональдом Трампом, що відбулася напередодні.

“Зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом, так як я бачив, була пристойною, розумною, красивою… Це було знайомство двох президентів, віч-на-віч. Воно пройшло, з моєї точки зору старого політичного вовка, дуже добре. Дуже добре. Вони сподобалися один одному. Для Трампа – це дуже важливо, для Володі Зеленського – я не знаю, тому що я його менше знаю. Можна сказати, що це був “гарячий день” для американо-українських відносин”.

Читайте також:  Зеленський про отриману компенсацію від "Газпрому": велика перемога для країни

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.