facebook

Банда “Призрак” може зникнути після смерті Мозгового, – The Independent

Батальйон “Призрак” може зникнути після смерті свого командира Олексія Мозгового так само, як батальйон “Бетмен” після загибелі Олександра Бєднова



2F5CD1C5-777F-4979-85CB-B8AC6841FC9C_w640_r1_s

Про це пише The Independent.

Як заявляє газета, багато хто припускає, що майбутнє “Призрака” під питанням. Представники батальйону стверджують, що продовжать свою діяльність під керівництвом нового командира, але занадто впевненими вони при цьому не здаються, говориться в матеріалі.

Раніше повідомлялося, що відповідальність за вбивство командира батальйону “Призрак” Олексія Мозгового взяла на себе українська диверсійна група “Тіні”. В адміністрації президента України Петра Порошенка заявили, що Мозговий був убитий через переділ влади в самопроголошеній ЛНР.

“Вони б не ризикнули перетворювати будь-кого у героя”, – говорив ватажок “Призраку” британській газеті за тиждень до своєї загибелі.

Нагадаємо, вчора у зоні АТО розстріляли Мозгового.

Як повідомлялося, радник Авакова Антон Геращенко заявив, що Мозгового ліквідував спецназ ГРУ, оскільки той не корився наказам з Москви. Речник Адміністрації президента з питань АТО полковник Олександр Мотузяник заявив, що Мозговий став жертвою міжусобної боротьби між бандитами.

Пізніше провину за вбивство Мозгового взяв на себе український диверсійний загін “Тіні”.

Читайте також:  Статус учасників бойових дій отримали майже 61,5 тис. військових

Шукайте деталі в групі Facebook