facebook

На Рівненщині викрили викладача з правознавства, який продавав марихуану

У місті Корець Рівненської області затримали викладача правознавства, який вирощував та продавав марихуану.


Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в регіоні, пише Главком.

Зазначається, що поліцейські затримали місцевого жителя, який на території власного господарства районного центру продав марихуану.

Під час проведення обшуку за місцем його проживання, правоохоронці виявили ще близько 30 грамів аналогічного наркотику та пристрій для його вживання.

Зловмисником виявився 30-річний житель Корця, який викладає правознавство в одному із місцевих навчальних закладів. Як з’ясувалося, наркотичний засіб житель Корця вирощував сам та продавав на постійній основі. На присадибній ділянці поліцейські виявили ще три кущі конопель. Він також зізнався, що і сам споживає цей наркотик.

Чоловіка було затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу.

Слідчі підготували клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Втім, під час засідання у п’ятницю, 27 вересня, суд обрав запобіжний захід у виді застави у розмірі 76 840 гривень. Одразу після засідання 30-річний зловмисник вніс вказану суму сплатив.

Читайте також:  Скандал у храмі: Отець УГКЦ під час проповіді благословив агресорів (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.