facebook

“На мене там чекають”: Винник знову дивно висловився про Крим

Співак Олег Винник, який опинився у базі “Миротворця”, обурився тим, що українським артистам не можна їздити у Крим після анексії.

Про це він сказав у ході пресконференції 1 жовтня. Відео опубліковане на YouTube.




“Всі кажуть, що Крим наш, але якщо туди поїде наш український артист і виступить для наших громадян, він ким буде? Зрадником? Якщо ми кричимо, що Крим наш, чому я не маю права туди поїхати і виступити? На мене там чекають, мене хочуть там бачити. Але я не маю права туди поїхати виступити. Це ж Крим, де живуть наші люди, вони ж не окупанти. Чому ми скупатися маємо право туди поїхати, а виступити не маємо права?”
– висловився Винник.

При цьому він вважає, що влада України повинна продовжувати боротьбу за повернення контролю над півостровом.

“Звісно, Україна повинна продовжувати боротьбу за Крим. Я українець, я громадянин України і Крим мій. І будь-яка людина, яка живе в Україні, скаже так”, – зазначив Винник.

У коментарях розгромили артиста за його висловлювання: “Блондинка-пацифіст”, “Гидота”, “Який він тупий… це жесть”, “Хто платить – той його і танцює”, – написали у коментарях.

Читайте також:  "Убивав на Сході братній народ": лікаря, яка відмовила в лікуванні АТОшнику, вдруге зі скандалом звільнили з Інституту раку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.