facebook

Як схуднути за ніч: вчені відкрили приємний спосіб

Схуднути за ніч можливо. Вчені відкрили приємний та легкий спосіб схуднення.



Американські вчені підказали дуже простий та приємний спосіб за допомогою якого можна схуднути за ніч. Він не потребує жодних зусиль, в тому числі виснажливих дієт та важких фізичних тренувань, які лише вікликають стрес та не гарантують результатів.

Вчені з Національного інституту здоров’я в США (US National Institute) запевняють, що якщо ви хочете позбутися зайвої ваги необхідно спати голяка. Вони переконанні, що сон у такому вигляді активує худнення.

Це пояснюється тим, що запускаються та покращуються обмінні процеси в організмі, внаслідок цього білий жир заміщується бурим. Також витрачається енергія на збереження та підтримання тепла тіла, а під час сну ці процеси ще більш сильніші.
А для кращого ефекту необхідно відкривати вікно на ніч.

Таким чином, ті хто спить голим, худнуть значно швидше.

Також науковці підрахували, що люди які брали участь в експерименті, змогли схуднути прискоривши метаболізм на 10%.

Нагадаємо, для ефективного схуднення експерти з харчування радять використовувати дієту шість пелюсток. Це монодієта, яку необхідно дотримувати протягом 6 днів, вживаючи щодня один і той вид продуктів та має ряд переваг, що дозволяють схуднути швидко і без шкоди для здоров’я.

Додамо, фахівці рекомендують зробити рибу і морепродукти головним продуктом при дотриманні спеціального режиму харчування для схуднення – смачна рибна дієта дозволить схуднути на сім кілограмів за тиждень. Її суть полягає в тому, щоб вживати в їжу якомога більше білкових продуктів, а жири і вуглеводи виключити зі свого раціону.

Читайте також:  Схудла на 13 кілограмів Неля Шовкопляс зізналася, від чого відмовитися було найважче(відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.