facebook

Били електрошокером та змушували їсти тютюн: у реабілітаційному центрі жорстоко знущалися над дітьми

В Одесі розгорівся конфлікт навколо Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. 14-річна вихованка центру Мирослава, яку повернули до закладу після втечі, напилася мийного засобу через те, що її почали “виховувати”.



Про це пише Думская.net.

“Приїжджали “омонівці” (так діти називають співробітників охоронної фірми, яких викликають вихователі – ред.) били нас, перевертали матрац, змушували їсти тютюн, били електрошокером”, – розповіла Мирослава журналістам.

Зазначається, що після отруєння працівники центру дівчинці довго не викликали “швидку допомогу”. Коли ж вона все-таки потрапила до лікарні, їй діагностували опік слизової оболонки.

“В покарання за втечі дітей стригли, причому як попало, на зло, замикали в карцер і позбавляли м’яса, овочів, годували тільки кашами на воді”, – зазначила місцева громадська діячка Зоя Мельник.

Мирослава збігала з центру реабілітації чотири рази. Вона не живе з матір’ю з грудня минулого року. Мати – не п’яниця, до відповідальності за невиконання обов’язків раніше не притягувалася. За її словами, все відбулося через те. що донька зв’язалася з поганою компанією. Одного разу її просто забрали вночі з вулиці.

Зараз жінка готується до комісії, яка має вирішити подальшу долю дитини. Вона сподівається, що після цього Мирослава до притулку більше не повернеться.

Читайте також:  Допомогти вже нічим не можемо. Вибачте

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.