facebook

Поліцейський влаштував жорстоку різанину в столиці, п’ять трупів: нові деталі і кадри трагедії

В інтернет-мережу просочилися деталі кривавої бійні в столиці, в результаті чого загинув цілий ряд людей

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.



Так, напад скоїв працівник префектури Парижа. Глухонімий полісмен напав на товаришів по службі, що стало причиною загибелі п’яти осіб, включаючи самого нападника.

«Жертвами нападу стали чотири знаходилися в префектурі людини, серед них – мінімум одна жінка. За деякими даними, всі вони – співробітники поліції», – йдеться в повідомленні.

Attaque au couteau à la préfecture de police à Paris:►L’assaillant était bien un fonctionnaire administratif affecté au service informatique de la Direction du renseignement de la préfecture de police (DRPP). (images @RemyBuisine)

➡ https://t.co/I05llnVjy4 pic.twitter.com/nXyAE8Wqeh

— Actu17 (@Actu17) October 3, 2019

Пізніше нападника застрелили прямо у дворі префектури. За даним фактом розпочато розслідування.

Як повідомлялося раніше, в Парижі (Франція) відбулося збройне напад. За попередніми даними, загинули п’ятеро людей, в тому числі нападник.

Вбивця накинувся з ножем на чотирьох поліцейських, які отримали травми несумісні з життям.

За неофіційними даними, підозрюваним виявився сам адміністративний співробітник префектури, його застрелив один з поліцейських.

Внаслідок події, глава МВС Франції Крістоф Кастанер скасував візит до Туреччини і прибув до будівлі центральної префектури поліції. Саме тут і стався напад.

Особистість і мотиви вбивці поки невідомі. Квартал, де знаходиться будівля оточили правоохоронці.

Раніше ми писали, що американському університеті відбулася серія самогубств. Новий випадок був зареєстрований днями. Жертвою став очолює службу психологічної допомоги Пенсільванського університету Грегорі Иллс.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, чоловік зістрибнув з 17-го поверху будівлі у центрі Філадельфії. Відомо, що йому було всього 52 роки. До загибелі Грегорі розповідав студентам про запобігання суїцидів.

Читайте також:  "Вбивця" iPhone 7. Google представила одразу два потужних смарфтона

У чоловіка залишилися дружина і троє дітей. Що послужило причиною такого вчинку, ніхто не знає. Иллс не залишив передсмертної записки. Однак рідні повідомили — американець скаржився на проблеми на роботі.

У вищезгаданому університеті часто реєструються самогубства, зокрема, за останні шість років 14 студентів покінчили з собою.

 

Шукайте деталі в групі Facebook