facebook

Притула підірвав мережу постом про російські кип’ятильники для ЗСУ

Сергій Притула різко висловився про “зраду” в магазині з товарами для військових

Сергій Притула поділився історією українського військового, який виявив у “Воєнторгу” в Одеській області, товари вироблені в Росії. Про це телеведучий і волонтер розповів на своїй сторінці в Facebook.

Так, шоумен опублікував фото кип’ятильника, який приїхав в Україну з міста Кизляр в Республіці Дагестан (Російська Федерація). При цьому продавець магазину абсолютно спокійно відреагував на зауваження військового.

“Що нам поставляють, тим і торгуємо”, – відповіли в “Воєнторгу”.



Варто зазначити, що військовий магазин в селі Михайлівка Саратського району Одеської області розташований на території військової частини. А на табличці з назвою магазину стоїть гриф Міністерства оборони України.

Було б непогано, щоб комусь міцно “напхали”, і щоб хтось пояснив бійцям якого біса відбувається?! Вибачте за #зраду. Не мій стиль, але за хлопців прикро”, – резюмував Притула.

Користувачі мережі також обурені тим, що відбувається, але відзначають, що в Україні багато товарів з Росії, і це замовчується.

Насправді величезна кількість товарів, вироблених на росії, продаються в наших магазинах, то чому б не в військових магазинах.
На жаль… Підтверджую. На Петрівці (Почайній) підходжу на розкладки біля метро, питаю кип’ятильники. І мені прямим текстом кажуть: є українські і ці, дагестанські. Звичайно, купив український, бо наш.
Прибутковий бізнес для деяких, що робити. Треба ще років 25 мінімум до тих пір, поки російське стане дійсно меншістю.
Пане Сергію, хіба боєць не знає, вкуди запхнути цей виріб?

Читайте також:  The Wall Street Journal: "Як змістити Путіна"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.