facebook

“Приголомшливі!”: Юлія Саніна зворушила шанувальників сімейним фото

Співачка показала “чарівний день” своєї сім’ї.

Солістка популярної української групи “The Hardkiss” Юлія Саніна нечасто балує шанувальників сімейними кадрами, тим цінніше кожне нове фото. Нещодавно сімейство знялося в ніжній фотосесії та співачка, яка вразила образом вампірші в новому кліпі “Жива”, поділилася на своїй сторінці в Instagram чарівними кадрами.

https://www.instagram.com/p/B3JYm55oEeU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfixЮлія і її чоловік Вал Бебко і синочок Данило позували у дворі їхнього будинку, а також всередині. Артистка вибрала для зйомки мереживне біле плаття і чорну шкіряну куртку, а її чоловік був у картатій сорочці.

Сімейство дуріло на вулиці, а також зворушили фото на ліжку і в процесі гри з малюком.




“Більш милою фотосесії у нас ще не було! Дякую за чарівний день! Як же професійно і швидко зловили в кадрі Даню, це # міссіяневиполніма, але у вас вийшло!”
– поділилася емоціями Юлія.

Розчулені підписники співачки засипали її милими коментарями, захоплюючись їх чарівною сім’єю.

https://www.instagram.com/p/B3JYm55oEeU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

“Чудові ви!!!!”, “Неймовірно милі”, “Як ніжно. Ви такі класні”, “Які гарні”, “Максимальна милість”, “Дуже красива сім’я! А у Валу така добра посмішка)”, “Приголомшливі”, “Таке тепле, домашнє и затишне фото”, “Який крутий у вас хлопець росте!)))”, “Ви шикарні”,”Такі чудові”.

Читайте також:  “Українці розлючені!”: Приватбанк звернувся до обдурених клієнтів із заявою

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.