facebook

Олена Зеленська показала приклад для перших леді на офіційній зустрічі: приголомшливі фото

Дружина президента Олена Зеленська захопила мережу новим елегантним образом, в якому вона з’явилася на зустрічі з фіналістами конкурсів «Учитель року-2019».

Вона вийшла в світ в бежевій блузі з дрібним синім принтом і чорних класичних брюках, кадр з’явився в її Інстаграм.




«Я б дуже хотіла, щоб наші діти знайшли свого вчителя, людину, яка навчить їх вчитися. Викладачі, з якими ми мали можливість спілкуватися сьогодні, – саме з таких“,
– сказала Олена Зеленська.

У коментарях з’явилося безліч компліментів на рахунок того, як виглядає дружина президента.

“Ми пишаємося тим, що у нашого президента така мудра і красива дружина”, “Ви чудово виглядаєте”, “Перша леді України найкрасивіша, маєте чудовий вигляд Олена, в принципі як і завжди”, “приклад для всіх перших леді”, – писали в коментарях.

View this post on Instagram

Сьогодні ми з Володимиром вітали в Офісі Президента українських вчителів, які є фіналістами конкурсів «Учитель року – 2019» та Global Teacher Prize Ukraine 2019. Спілкуватися з ними було надзвичайно приємно! Я б дуже хотіла, щоб наші діти знайшли свого вчителя, людину, що навчить їх вчитись та чиї моральні принципи вони наслідуватимуть. Викладачі, з якими ми мали змогу спілкуватись сьогодні – саме з таких. Мене вразили багато історій з тих, якими вони поділились з нами. Наприклад, про те, як вони проводять заняття на природі та пояснюють математичні формули на прикладі квітів. Про те, як вчать не окремих предметів, а цілому життю. Ми з Володимиром дуже вдячні вам за вашу роботу. Ми пишаємось українськими вчителями, що виховують покоління розумних, людяних та спраглих до знань дітей. Дякуємо! #вчителіважливі

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

Окрім цього декілька днів тому Олена Зеленська разом з чоловіком Володимиром Зеленським відвідала відкриття виставки “Історія крізь обличчя”, на якій були представлені портрети українських Праведників народів світу.

Знімки з заходу перша леді опублікувала на своїй сторінці Instagram.

Олена одягла елегантну зелену блузку, доповнивши її таким самим зеленим тонким шарфом, і чорні штани. Укладка з проділом набік, ніжний макіяж і лаконічні сережки завершили лук Зеленської.

“Це люди, котрі рятували та переховували євреїв під час Другої світової війни та Голокосту. Люди, які наражали на небезпеку себе, щоб простягнути руку допомоги єврейським друзям, сусідам, приятелям, а іноді – й цілковитим незнайомцям. Я ставлю собі запитання, на яке не можу дати чесної відповіді: а що зробила б я? Що б я зробила, якби дивилася на людей, які розуміють, що ідуть назустріч смерті? Чи я ризикнула б своїм життям, життям своїх дітей, своєї родини задля того, щоб урятувати чиєсь? Мені дуже хотілося б сказати, що так”, – написала під світлинами перша леді.

Читайте також:  “Блок-пост у Сен-Тропе”: мережа висміює Богдана, який заснув на дівчині (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.