facebook

У Івано-Франківську відбулося свято «День морозива» (фото)

4 травня, в Івано-Франківську, для дітей та дорослих компанія «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод») провела свято єднання та позитиву – День морозива.



 Такі свята відбуваються щорічно і уже встигли сподобатися дітлахам. Адже багато хто з малечі протягом року збирав обгортки від морозива, аби обміняти їх у спеціальних пунктах обміну на валюту свята — «колорики».
Саме ці яскраві «колорики» і стали перепусткою на атракціони, які протягом дня відбувалися під час Дня морозива.
Діти змагалися у грі в дартц – кидали дротики у повітряні кульки, закидали кільця на банки від морозива, збирали на швидкість картинку на величезних кубиках, грали в інтелектуальні ігри, розфарбовували картинки з казковими героями.
На деяких атракціонах дітям малювали «тату» з патріотичною символікою, робили різноманітні зачіски.
На сцені, спільно з казковими персонажами, учасники свята змагалися у танцях, піснях, декламуванні поезії. За кожен конкурс діти отримували пам’ятні подарунки від компанії «Рудь»: ручки, зошити, кружки, магнітики.
А учасник, який приніс для обміну найбільшу кількість обгорток від морозива, отримав суперприз – ексклюзивну м’яку іграшку.
Наприкінці свята усі діти  та дорослі взялися за руки, утворили велике коло єднання, спільно затанцювали і заспівали.
Цьогорічне свято завершилося, а маленькі ласуни знову почали збирати обгортки від морозива, щоб уже через рік мати змогу розважитися на наступному Святі морозива від компанії «Рудь».

джерело http://pravda.if.ua/news-78132.html

Читайте також:  Вигнав на мороз через гроші: на Прикарпатті маршрутчик познущався з дитини

Шукайте деталі в групі Facebook