facebook

Зеленський: Порошенко підштовхує людей до Майдану

Єдина помилка Порошенка в тому, що йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану, вважає Зеленський.
Президент Володимир Зеленський заявляє, що його попередник Петро Порошенко підштовхує людей засобами і діями до нового Майдану.




“Він проти розведення (сил) і йому здається, що в зв’язку з цим може бути Майдан… він кілька підштовхує людей і своїми ЗМІ, і своїми діями”
, – сказав Зеленський в ході спілкування з журналістами в рамках прес-марафону в четвер, 10 жовтня.

Говорячи про те, чи готовий він до діалогу з людьми, які виходять на Майдан, і якою буде його реакція, президент зазначив: “Я спілкуюся з людьми, і я готовий спілкуватися… Я нічого цього не боюся, в будь-який момент, в будь-яку секунду, якщо дійсно суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала, щоб я не був президентом, дивіться, кровопролиття не буде, я дуже спокійно до цього ставлюся”.

“Але люди повинні знати, що вони виберуть. Вони точно тоді не виберуть припинення війни, і вони точно будуть вибирати серед того “меню”… яке є на цьому продажному політичному ринку”, – додав глава держави.

Водночас Зеленський заявив, що єдина помилка Порошенка в тому, що йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану.

“Помилка Порошенка в одному – йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану”, – сказав він.

Зеленський додав, що Порошенко забуває, що він вже не президент і висловив побоювання, що він не вірить в те, що вже не обіймає цю посаду.

Читайте також:  Зеленський зняв жорстку пародію на Яценюка (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.