facebook

Жінка народила 6 дітей від рідних братів, є померлі: багатодітну горе-матір підозрюють в інцесті та відбирають дітей

Бруд, безлад, відрізані комунікації, вигрібна яма в підвалі та постійно п’яна мати. В таких умовах тривалий час жила малеча.

Крістіну Р., що мешкає в одному із спальних районів міста, сусіди підозрюють в інцесті. Жінка постійно народжує малюків. Однак, женихів у так званої матері-героїні помічають дуже рідко. Сусіди розповідають, що багатодітна мати має інвалідність, ніби то легка форма ДЦП та косоокість.

Живе вона разом зі своїми братами, які можуть бути батьками її дітей. Усі з багатодітної родини. Навчалася Крістіна Р. в школі для слабозрячих. Усі разом зараз мешкають в квартирі, комунальні послуги за яку ніколи не сплачували.



Нині в помешканні відімкнені усі комунікації. Тому для туалету квартиронаймачі вирили вигрібну яму в підвалі. Через це сусіди вже зверталися не в одну інстанцію. Та вирішити проблему не вдається. Жахливі умови навіть сфотографували. Світлини передали в нашу редакцію.

«Високий Вал» звернувся до начальника служби дітей Деснянського району. Катерина Науменко нам повідомила, що 29-річна мати народила 6 дітей, втім одна дитина померла майже три роки тому.

Найперша дитина народилася, коли породіллі ледь виповнилося 16 років.

«Умови, в яких перебували діти, просто жахливі, – розповідає Катерина Петрівна. – Ми попереджали її кілька разів, щоб вона привела до ладу своє житло, але жінка не реагує. Тому минулого року служба прийняла рішення відібрати дітей без позбавлення батьківських прав. Ми ще сподівалися, що жінка зрозуміє і створить нормальні умови для дітей. Адже у її квартирі поставлені пластикові вікна. Є пральна машина, газова плита. Однак, усе в жахливому стані».

В службі нам повідомили, що діти жили в одній кімнаті разом із мамою, а в сусідній кімнаті мешкали 2 брати Крістіни разом із своїми співмешканками.

Читайте також:  Розбився на очах у сім'ї: "смертельні" атракціони вбивають і калічать українців

Наразі діти ( найменшій 5 років, а найстаршій 13) тимчасово перебувають в одному з дитячих центрів області.

«Діти, звичайно, дуже люблять матір, – розповідає Катерина Науменко. – Вона часто ходить до них у центр. Постійно обіцяє, що забере дітей до дому. Втім ніяких дій, окрім слів, для цього не робить. Нині вона знову вагітна».

Деснянський районний у місті Чернігові суд розглядатиме справу про позбавлення Крістіни Р. батьківських прав на 5 її дітей.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.