facebook

“Була вся чорна!” З’явилися моторошні подробиці підпалу дівчини в Запоріжжі

У Запоріжжі 28-річний чоловік Віталій Чайковський облив бензином і підпалив свою 22-річну наречену Анастасію Ковальову. Через кілька днів дівчина померла в лікарні. Вона була повністю обгоріла, недоторканими залишилися тільки ступні.



Подруги загиблої впевнені – причиною вчинку стали ревнощі. Але батьки Чайковського заперечували цю версію, говорячи, що чоловік не хотів підпалювати потерпілу. Про це написало видання “Факти”.

Так, НП передував конфлікт між молодими людьми. До того ж сварилися ті не вперше – рідні і друзі Ковальової розповіли, що чоловік був ревнивцем і контролював кожен крок дівчини.

Подруга загиблої, яка попросила не називати її імені, зазначила, що Ковальова зустрічалася зі своїм обранцем близько року. Сам Чайковський – з Донецької області, і там у нього залишилися сім’я, маленька дитина. Після знайомства з дівчиною через деякий час він переїхав жити до неї в Запоріжжя, справа йшла до весілля.

За словами подруги, чоловік постійно ревнував наречену, дуже нервував з будь-якого приводу. Жінка зазначила, що за два дні до трагедії потерпіла розповіла їй, що пара буде подавати заяву в РАЦС.

Мати загиблої Христина Ковальова зазначила, що дочка тривалий час не розповідала їй про конфлікти з обранцем.

“Спочатку вони дійсно були щасливі. Потім почалися проблеми. Віталік почав влаштовувати сцени ревнощів, весь час контролював Настю. Міг скандалити тільки через те, що вона без його дозволу вийшла попити кави”, – сказала жінка.

Також, за її словами, у дівчини одного разу з’явився підозрілий синяк, а на холодильнику мати загиблої виявила закриту магнітом вм’ятину.

За кілька місяців до трагедії потерпіла дізналася, що вагітна. Але чоловік сказав робити аборт і поїхав до своїх батьків. Пізніше у дівчини трапився викидень.

Читайте також:  Оприлюднили докази причетності колишнього високопосадовця СБУ до організації замовного вбивства

За словами матері загиблої, її дочка кілька разів збиралася покінчити з цими відносинами, але чоловік після кожної сварки повертався, просив вибачення і все ставало “на свої місця”.

“Ніколи не забуду момент, коли вперше побачила Настю в лікарні. Вона була вся обгоріла, як вугілля. Не обгоріли тільки ступні. А так вся була чорна… Голова – розміром з футбольний м’яч”, – розповіла мама дівчини.

В день трагедії загибла пішла на пляж зі своєю подругою Світланою. Чоловік був не в захваті від цього.

“Коли вже після пляжу ми зідзвонились, у Насті тремтів голос… Але мені вона не захотіла нічого розповідати”, – зазначила знайома.

Пізніше між парою виник конфлікт, і обранець постраждалої кудись вийшов. Слідство встановило, що підозрюваний повернувся з каністрою бензину. Дівчина вийшла на вулицю, щоб відкрити йому двері в під’їзд, а він вилив на неї речовину і підпалив.

“Син визнає свою провину лише в тому, що він купив бензин і облив Настю. А те, що вона загорілася – це фатальна випадковість. У нього сумочка була, і він там чиркав запальничкою. Каже, хотів прикурити і загорівся сам. Настя побігла до нього і теж загорілася. Це трапилося випадково, наш син не вбивця”, – сказала мати підозрюваного Лариса.

На питання, навіщо ж він облив дівчину бензином, жінка відповіла, що чоловік просто хотів налякати наречену.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.