facebook

Франківчанка Тіна Кароль розчулила мережу чарівним фото підрослого синочка

Співачка регулярно спілкується з хлопчиком по відеозв’язку

Українська поп-діва Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників пікантними і стильними образами щотижня – знаменитість виступає в ролі ведучої популярного шоу Танці з зірками 2019, і захоплює ефектним нарядом у кожному ефірі. Так, вона приголомшила розкішним декольте у сьомому випуску проекту – артистка блищала в сексуальному комплекті з оригінального “дзеркального” топа і спідниці-максі з пікантним високим розрізом до стегна.

Варто відзначити, що в останній рік Тіна стала більш відвертою і розкутою, розбурхуючи уяву фанатів соковитими образами на фото і навіть у своєму новому кліпі “Вабити”. Однак у круговерті справ вона завжди знаходить час, щоб поспілкуватися з 10-річним сином Веніаміном. А так як хлопчик вчиться і живе у Великобританії, найчастіше вони з мамою базікають по відеозв’язку.

На своїй сторінці в Instagram в розділі сториз Кароль поділилася новими фото з підрослим синочком. Чарівний хлопчик зображений в окулярах і шкільній формі на тлі стіни, на якій висить тарілка з українським орнаментом.




“Все буде – Україна”,
– підписала кадр горда мама.

Зазначимо, що Веня стає все більш схожим на свою знамениту маму, а от раніше шанувальники більше вказували на його схожість з покійним батьком Євгеном Огіром.

Сама Кароль розповідала, що вони схожі не тільки зовні, але і характером, і звичками.

“Веня — копія батька. У характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що часом стискається серце. Складно, але я пишаюся і тішуся”, – зізналася виконавиця.

Читайте також:  Такою зірку ви ще не бачили: Тіна Кароль налякала обличчям без макіяжу (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.