facebook

Відома українська співачка зізналася в наркотичній залежності

Українська співачка Гайтана відверто розповіла, як поборола слабкість до куріння марихуани

Співачка Гайтана відверто зізналася, що в її житті був період захопленням наркотиків. Це було куріння марихуани, яке вона дуже вдало подолала. В той момент співачка дуже переживала і була у депресії, а наркотик допомагав їй забутися. Про це виконавиця, яка 2 роки тому народила дівчинку Ніколь-Сапфір, розповіла в програмі “Життя відомих людей”.

Справа в тому, що співачка дуже важко переживала розлучення з колишнім коханим продюсером Едуардом Клімом. Для того, щоб відчути легкість і релакс виконавиця пристрастилася до “травички”.

“Коли у мене була депресія, я просто зрозуміла, що я починаю курити травку вже кілька разів в день, щоб втекти від себе, втекти від реальності, – зізналася Гайтана.



“Я покурила, спробувала і кажу – знаєте, ні, взагалі не йде. Я зрозуміла, що я вмираю. І поки я курила, я не могла прийняти рішення – завершити стосунки! Він бачив, що зі мною відбувається, але був у своїх депресіях теж. Паралельно. Ми були, як дві хворих людини, які повинні розлучитися, тому що вболіваємо один від одного “, – зізналася зірка.

Читайте також:  Відома франківчанка стала емоджі у Viber (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.