facebook

“Здавав хлопчиків в оренду всім охочим”: Керівник інтернату придумав моторошний спосіб заробити. Українці вражені

У Запорізькій області поліція викрила керівника інтернату, який надавав неповнолітніх підопічних стороннім особам для виконання важкої роботи. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.



 

Правоохоронцям надійшла оперативна інформація про те, що керівник одного з інтернатів за винагороду відсилає малолітніх вихованців закладу на приватні об’єкти для використання їх в якості робочої сили.

10 жовтня працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчі ГУНП в Запорізькій області і спецназ “КОРД” викрили директора після отримання гонорару в розмірі 1000 гривень. Стільки замовник заплатив йому за роботу 4 хлопчиків у віці до 14 років. Діти виконували будівельні роботи в його приватному домоволодінні в селищі міського типу Ратне.

Зараз вирішується питання про затримання директора інтернату в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також:  Був “під кайфом”: У жахливій ДТП загинули двоє людей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.