facebook

Віра Брежнєва втекла від Костянтина Меладзе після чуток про розлучення

Співачка Віра Брежнєва повернулася в Україну зовсім одна. Невже їх відносинам з Костянтином Меладзе прийшов кінець?

12 жовтня, відбувся показ українського дизайнера Каті Сільченко, на який завітало багато зірок українського шоу-бізнесу. Серед відомих гостей заходу можна було побачити приму-балерину Катерину Кухар, Таянну, травесті-діву Монро, дизайнера Жана Грицфельдта, pr-менеджера Тіни Кароль Павла Орлова, а також колишню солістку “ВІА Гри”, а нині успішну співачку Віру Брежнєву.


На показ Брежнєва приїхала в блакитних джинсах, білої байку, кедах і темному плащі. Співачка була майже повністю без макіяжу і з розпущеним волоссям.

Проте багатьох збентежив той факт, що Віра Брежнєва приїхала на захід сама, без свого чоловіка Костянтина Меладзе. Після недавніх чуток про розлучення зоряної пари це лише поодинокі виходи співачки у світ лише підігрівають інтерес до цієї теми.

Крім того, Віра Брежнєва перестала показувати коханої в соціальних мережах, а також зняла обручку.

Але не можна виключати той факт, що Костянтин Меладзе дуже зайнята людина, і він міг просто не встигнути запланувати даний захід. Як не раз відзначала Брежнєва, у продюсера дуже щільний графік. Йому доводиться займатися розкручуванням не тільки її композицій, але і діючої групи “ВІА Гри”, а також декількох інших бізнес-проектів.

агадаємо, що Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе живуть в офіційному шлюбі вже більше трьох років. Роман співачки та її продюсера розвивався в таємниці від публіки і став повною несподіванкою як для шанувальників зірок, так і для журналістів.

Спільних дітей у співачки та її продюсера немає. Однак у Віри є дві доньки від попередніх шлюбів – 18-річна Соня Кіперман і 9-річна Сара Кіперман. Старша навчається в США і нещодавно відсвяткувала випускний.

Читайте також:  Тіна Кароль випустила новий альбом в дусі 90-х

У Костянтина також є діти від попередніх шлюбів: дочки Аліса і Лія і син Валерій. З першою дружиною знаменитий композитор прожив у шлюбі 19 років.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.