facebook

У Києві на вулиці застрелили чоловіка: Мосійчук каже, що причетна РФ

У Києві в неділю ввечері на вулиці Дегтярівській застрелили чоловіка, проводиться спецоперація для затримання підозрюваних.



Про це повідомляє поліція Києва.

До поліції надійшло повідомлення, що у Шевченківському районі на вулиці Дегтярівській біля офісу лежить чоловік із вогнепальними пораненнями.

На місці злочину правоохоронці виявили гільзи та поспілкувалися зі свідками.

«За словами очевидців, нападники кілька разів вистрілили у бік потерпілого, а потім зникли на автомобілі чорного кольору. На даний час співробітники карного розшуку встановлюють мотиви вбивства 33-річного чоловіка, який від отриманих вогнепальних поранень помер у лікарні», – розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Колишній нардеп Ігор Мосійчук повідомив у своєму Фейсьук ім’я розстріляного в Києві чоловіка. Так, ним виявився Арслан Гусейнов, вихідець із Кавказу. За його словами, до вбивства причетні російські спецслужби.

Мосійчук додав, що загиблий останній час мешкав в українській столиці та «належав до руху кавказького антикремлівського спротиву».

Раніше колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко стверджував, що в Україні перебуває в нелегальному обігу понад 3 мільйони одиниць нарізної зброї.

Читайте також:  У Польщі 14-річний місцевий підліток молотком побив 7-річну дівчинку з України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.