facebook

Батьки дівчинки відлучилися з будинку та залишили її зі своїм знайомим: чоловік зґвалтував 5-річну дівчинку

За даними поліції, батьки дівчинки відлучилися з будинку та залишили її зі своїм знайомим. Скориставшись цим, чоловік вчинив з дитиною дії сексуального характеру.

На Дніпропетровщині затримано 32-річного чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 5-річної дівчинки. Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, злочин стався 13 жовтня близько 21:00 у Софіївському районі. Поліцейські встановили, що батьки дівчинки відлучилися з будинку та залишили доньку зі своїм знайомим.




«Скориставшись цим, чоловік вчинив з дитиною дії сексуального характеру»,
– йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники поліції затримали зловмисника, його особа встановлена – ним виявився 32-річний чоловік, раніше судимий за крадіжки. За даним фактом внесені відомості до ЄРДР та відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування).

Після проведення судово-психологічної експертизи затриманому буде вручено повідомлення про підозру та обрано запобіжний захід. Дівчинку, стосовно якої були вчинені дії сексуального характеру, сьогодні доправили до Дніпра. З нею працюють психологи.

Читайте також:  На Львівщині сталася моторошна ДТП, загинула дитина: деталі та фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.