facebook

Малюк ледве дихав: 19-річна матір побила немовля й залишила його у гуртожитку (відео)

Поліції горе-матір пояснила, що через стрес від постійного дитячого крику залишила маля й пішла на побачення.

На Рівненщині 19-річна матір зачинила немовля у кімнаті гуртожитку й зникла. За кілька годин сусіди, почувши плач дитини, відчинили двері й були приголомшені – малюк був побитий і вже ледве дихав.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Маленькому Микитці ще нема й місяця. Синці, садна та кров на обличчі – у такому стані дитину знайшли в зачиненій кімнаті соціального гуртожитку. Швидкою в тяжкому стані Микитку доправили в реанімацію обласної лікарні, медики були шоковані не лише травмами, а й занедбаністю немовляти.

19-річна матір повернулася лише наступного дня – пояснила: у сестри захворіла дитина і вона пішла допомагати лікувати, а свою нібито й пальцем не чіпала. А травми у дитини, мовляв, від протягу.

Згодом поліцейським вона уже заявила, що у неї був стрес від постійного дитячого крику і вона залишила маля та пішла на побачення. У соцгуртожитку горе-матір прожила 4 доби, сказавши, що не має де жити з немовлям. Ще тоді у дитини помітили невеличкі синці.

Це зафіксували з медиками, однак, що б’є саме мама – доказів не було. Згодом з’ясувалося, що у 19-річної дівчини ще є старший 3-річний син, який у дитячому центрі.

Малюк зараз уже ліпше, хоча він потребує дообстеження, адже є підозра на перелом кісток черепа. Де його матір – невідомо, оскільки в гуртожитку вона більше не з’являється. Вирішується питання щодо відібрання цих дітей у матері та позбавлення її батьківських прав. Виявилося, що матір уже стоїть на обліку у соцслужб, тепер же їй загрожує тюремний строк до 5 років.

Читайте також:  Батьки втратили сина, а дружина чоловіка: на Донбасі трагічно загинув молодий військовий з Львівщини (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.