facebook

На Прикарпатті студентів коледжу підозрюють у викрадені п’яти автомобілів

Міліція підозрює студентів у крадіжці п’яти транспортних засобів, водночас правоохоронці не виключають їх участь й у інших аналогічних кримінальних правопорушеннях.




Скоєння цих злочинів інкримінують студентам коледжу одного з райцентрів.

http://kurs.if.ua/media/gallery/full/d/s/dsc_0518_d0419.jpg

Під час затримання підозрюваних, яке стало результатом реалізації оперативних напрацювань міліціонерів, у них було вилучено знаряддя зламування замків у дверях автомобілів, поцуплені з салонів машин речі, а також інші докази вчинення цих злочинів. Як виявилося, один із затриманих – уродженець Закарпаття, вже потрапляв у поле зору працівників міліції за обґрунтованою підозрою в угоні автомобіля на Одещині. На той час він був неповнолітнім, тому призначене покарання за скоєне виявилося для хлопця не дієвим.

Прикарпатські оперативники з’ясували, що зловмисники на початках викрадали автівки задля розваги, а відтак перейшли на угони, як мовиться, під замовлення. Правоохоронці встановили місцезнаходження автомобілів, якими підозрювані незаконно заволоділи на території Івано-Франківська та Надвірної, а відтак вилучили їх. Доречно зауважити, що одну з машин виявили у Долині, ще одну – на Верховинщині.

Нинішні фігуранти кримінальних проваджень, розпочатих за цими фактами, мають невтішну перспективу позбавлення волі. Санкція ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом) передбачає ув’язнення терміном від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

джерело http://versii.if.ua/novunu/na-prikarpatti-studentiv-koledzhu-pidozryuyut-u-vikradeni-p-yati-avtomobiliv/

Читайте також:  У Долині рятувальники з сокирою витягали застряглого малюка

Шукайте деталі в групі Facebook