facebook

“Нашим найбільшим страхом було те, що нас виявлять занадто пізно”: Одружилися українці, які вижили під час обвалу моста в Генуї (Італія)

Завершивши важку післяопераційну реабілітацію, Євген і Наталя сказали “так” біля вівтаря. Чоловік і жінка пообіцяли один одному, що якщо виживуть в трагедії, вони більше ніколи не розлучаться.

Трохи більше року після краху моста Моранді в Генуї пара українців, які пережили трагедію, одружилися в Неаполі.

Видання Fanpage розповідає історію Євгена Бабіна і Наталії Еліна, що вижили після обвалу моста, що стався 14 серпня 2018 року, коштував життя 43 людям. Після важкого року, що складався з операцій, терапії і післяопераційних реабілітацій, Євгену і Наталці, нарешті, вдалося здійснити свою мрію.




“Це важливий день, тому що це крок вперед, який допомагає нам психологічно і фізично. Після того, що сталося з нами, це величезне щастя!”,
– сказав Євген журналістам.

Євген і Наталя, він перукар, вона косметолог, живуть в Санта-Марія-Капуа-а-Ветере в провінції Казерта, де вони керують салоном краси. Вранці цього драматичного 14 серпня пара, прямуючи до Франції, перетинала міст Моранді на машині. Раптово обрушився віадук, і вони впали в порожнечу з висоти вісімдесят метрів. Потім – чотири години жаху під уламками, з думками, зверненими до 20-річному синові Наталії Богдану від попереднього шлюбу.

“Нашим найбільшим страхом було те, що нас виявлять занадто пізно”, – кажуть молодята. Євген намагався кричати, поки не прибула пожежна команда, якій вдалося витягти їх із завалів.

Читайте також:  У Польщі п'яний водій автомобіля протаранив бус українця: деталі та фото

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.