facebook

Гвоздик поступився росіянину технічним нокаутом і втратив титул чемпіона світу (фото, відео)

Українець не витримав сили ударів суперника.

В ніч з 18 на 19 жовтня у Філадельфії відбувся поєдинок між українським чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександром Гвоздиком (17-1, 14 КО) і володарем титулу IBF з Росії Артуром Бетербієвим (15-0, 15 КО). Українець зазнав дострокової поразки технічним нокаутом і втратив чемпіонський пояс.



У першому раунді Олександр втратив рівновагу і впав, а рефері відрахував нокдаун, але в перерві визнав помилку і скасував своє рішення. Надалі боксери влаштували рівний бій з великою кількістю ударів. Українець намагався працювати комбінаціями та краще рухався, тоді як його суперник шукав момент для одного потужного удару.

Бетербієв не давав Гвоздику клінчувати та часом діяв досить брудно. У шостому раунді росіянин знову завалив Гвоздика на настил рингу поштовхом і рефері не зарахував нокдаун.

Переломним став дев’ятий раунд, коли Бетербієв активізувався і почав наносити точні удари, пробиваючи захист Гвоздика. Олександр втрачав сили та насилу встояв на ногах.

У десятому раунді українець трохи відновився, але у нього залишилося менше сил, ніж у суперника.

Бетербієв атакував градом ударів і все-таки добив українця. Олександр тричі став на коліно і рефері зарахував технічний нокаут. Гвоздик зазнав першої поразки за сім років і втратив титул чемпіона світу за версією WBC, який тепер належить Бетербієву, як і пояс IBF, який він зумів захистити.

https://twitter.com/trboxing/status/1185423920264044545

На момент зупинки бою Гвоздик перемагав за очками у двух суддів з трьох: 87:83, 86:85 та 83:87.

Кінцівка бою, який транслював телеканал “Інтер”.

Український екс-чемпіон світу Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) відправився до лікарні після бою проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО).

Читайте також:  “Вони що, не могли дістати намет?”: Пристрасна парочка зайнялася любов’ю на пляжі, на очах у публіки(відео +18)

Про це повідомив оглядач ESPN Ден Рафаель. Джерело при цьому додало, що таке рішення команда українця прийняла в якості запобіжного заходу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.