facebook

“Квартал 95” і хор Верьовки жорстко висміяли Гонтареву: спалахнув скандал. Відео

Гумористи студії “Квартал 95” у новому випуску “Вечірнього кварталу” висміяли підпал будинку ексочільниці Національного банку України Валерії Гонтаревої, викликавши бурхливу реакцію мережі.

Ролик у неділю, 20 жовтня, був опублікований на YouTube-каналі студії. Відео вже зібрало більше 6,9 тисяч дизлайків (щоб подивитися виступ, поскрольте новину вниз).

В анонсі пісні ведучий Степан Казанін назвав спалення будинку Гонтаревої “яскравою подією”.

У музичному номері взяв участь Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки. Разом з актором “Кварталу” Євгеном Кошовим співаки виконали пісню, названу гумористами “Горіла хата”.

Далі наводимо фрагменти тексту пісні (мовою оригіналу):

Хата горить в Гореничах,

А в Лондоні Валерія думає на Валерича…

Люди вогонь побачили –

Допомагати почали,

Відра схопили й прибігли,

В вогонь соляру плескали.

“У пісні цієї мораль проста – будинок згорів від сорому”, – закінчив Кошовий під оплески залу Палацу “Україна”.

“Раніше хор Верьовки відкривав Гімном сесії ВР. Але тепер ВР – філія 95, квитки можна купити прямо у ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на підспівуванні в кварталу. Огидно”, – відреагувала на виступ народний депутат від партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко.



“Дивлячись на те, що всі сценарії кварталу ще вичитує сам Зеленський, чи правильно я розумію, що ця мерзенна пісенька це і є позиція президента щодо спалення будинку Валерії Гонтаревої?” – написав у Facebook прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко.

“Дно… Всьому має бути межа”, – відреагувала в Telegram журналістка Соня Кошкіна. Також вона заявила, що до скандального номеру може бути причетний президент України Володимир Зеленський.

“Пісня про згорілий будинок Гонтаревої у кварталу це таке пекло, що я х*р знаю, як це описати… У наступному випуску нехай відразу Коломойський співає. Чого талановитого сценариста за сценою гноїти”, – обурився журналіст Денис Бігус.

Читайте також:  Зеленський потрапив у скандал зі зверненням на День Конституції

Відзначимо, незабаром міністр України з питань культури, спорту та інформаційної політики Володимир Бородянський вибачився перед Гонтаревою.

Пізніше на скандал відреагувала і сама Гонтарева. “Це сором! Глузувати над людських горем – це неможливо уявити в цивілізованому суспільстві”, – сказала вона.

allowfullscreen>

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.