facebook

У Вінниці триває суд у справі сідді з Прикапаття Оксани Царевич

У Вінницькому суді триває засідання суду з обрання запобіжного заходу суддям Печерського райсуду Києва Оксані Царевич та Віктору Кицюку.MOLOTOK



Засідання у справі Кицюка розпочалося, однак його адвокати заявили про сумнів щодо повноважень прокурорів у розгляді справи. У засіданні суду оголошено перерву.

 

Засідання щодо Оксани Царевич мало розпочатися після 14:00.

 

У справі Кицюка у такий спосіб змінили двох, у справі Царевич – трьох суддів.

 

Як відомо, 4 березня Верховна Рада дала згоду на затримання й арешт трьох суддів Печерського районного суду Києва – Сергія Вовка, Віктора Кицюка й Оксани Царевич.

 

Царевич і Кицюк підозрюються в тому, що винесли свідомо неправосудні постанови по справах про адміністративне правопорушення відносно активістів Автомайдана й в інших справах.

 

Таким чином, за даними прокуратури, вони незаконно залучили до адміністративної відповідальності кілька людей у січні минулого року.

 

Ухвалене рішення, що клопотання слідчих столичної прокуратури про обрання запобіжний заходу Царевич і Кицюку розгляне Вінницький міський суд.

 

Прокурор Києва Сергій Юлдашев пояснив причину обрання запобіжний заходу для двох одіозних суддів за межами Києва суддівською “корпоративною етикою” у районних судах столиці.

Читайте також:  В окупованому Криму банди ФСБ “віджимають” бізнес не тільки у місцевих, але й в іноземців

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: