facebook

У халаті та прикрасах: Тіна Кароль показала сексуальні фото

Знаменита українська співачка Тіна Кароль має чудову фігуру, якою полюбляє хизуватись у приталених розкішних сукнях. Та цього разу артистка опублікувала фото в халаті, які виглядало не менш пікантно.



Не секрет, що Тіна Кароль має насичений гастрольний графік, який вміло поєднує з участю в рейтингових проєктах, зокрема, “Танцях з зірками 2019”. Та попри таку зайнятість вона встигає приділяти час своїм прихильникам, публікуючи ледь не щодня приватні фото.

View this post on Instagram

#tinakarol #тинакароль Ph @kulakowskiy

A post shared by Tina Karol (@tina_karol) on

22 жовтня артистка показала чергові кадри, які розбурхали мережу. Тіна Кароль постала у білосніжному халаті, сексуально оголивши свої плечі. Пікантності образу додав рушник, замотаний на голові артистки, тому складалось враження, що вона тільки-но вийшла з душу.

Та, як виявилось, у такому пікантному образі Тіна Кароль прорекламувала прикраси від вітчизняної марки. Автором знімків став фотограф Антон Кулаковський, який вміло підкреслив красу співачки та ювелірних виробів, які вона приміряла.

https://www.instagram.com/p/B36YGymIUEo/?utm_source=ig_embed

Це не вперше Тіна Кароль хизувалась рекламними світлинами. У перші тижні жовтня вона опублікувала фото в чорному вбранні та прикрасах. Кадр був досить спокусливим завдяки пікантному декольте.

Читайте також:  Мамо, де я: Тіна Кароль після новорічної ночі налякала фанатів барткою (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.