facebook

Може Яремчанський мер ще й “любімава” Сталіна з Лєніним поставить до “камплєкта”?

 

В Україні нарешті набули чинності закони про декомунізацію, які засуджують



тоталітарний комуністичний режим і забороняють використання відповідної символіки.

Чому нарешті? Якщо б їх прийняли тоді, коли Український Народ вирішив покінчити з “совковим” минулим і будувати свою, Незалежну і Суверенну Державу, Україні не потрібно було б більше ніяких революцій – ні 2004-го, а ні 2013-14-х років. І найважливіше – НЕ було б ВІЙНИ.

Практично в усіх східноєвропейських державах національно-демократичні революції завершилися повною декомунізацією. Українська Незалежність розпочалася з того, що комуністи фактично залишилася при владі.

І як це не парадоксально, але прихильники комуністичних ідолів керують Українцями й далі. І навіть у нашому славному Прикарпатському краї! У самому серці Карпат – ЯРЕМЧІ!!!

Згадаймо те, що відбулося в Україні зовсім недавно: з чого починалася анексія російсько-терористичними бандами Криму, створення кремлівсько-путінською мафією “НовороSSії”, “ДНР-ЛНР”? З червоних “камуністічєскіх” прапорів! А потім вже повилазила нафталінова “енкаведешно-каґебешна нечисть, яка почала кричати “путінввєдівайска”!

Українці повинні об’єднатись і скинути комуністичне минуле!

Якщо ми цього не зробимо, загроза поширення маніакальної агресії кремлівського карлика буде зберігатися й надалі. І не варто тішити себе думками, що “воно” зупиниться десь біля Києва… Колись і Європа думала, що Гітлер не зачепить ні Францію, ні Англію

А зараз маємо те, що маємо… “Камуністічєскіє” бовдури по всій Яремчі!!!

Може Яремчанський міський голова ще й “любімава” Сталіна з Лєніним поставить до “камплєкта”?

Далі буде…

Олекса Довбуш (с) спеціально для “Український простір Прикарпаття”

Читайте також:  Приречені вмирати стоячи: ТОП-5 найстарших житлових будинків Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook