facebook

Стрілянина у Харкові: убитий проходив свідком у справі Вороненкова

У перестрілці в Харкові 25 жовтня було вбито Володимира Бороха – одного зі свідків у справі про вбивство депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.



Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина, йдеться на сторінці “Ґрати” у Facebook.

“Влітку 2017 року поліція затримала Володимира Бороха разом із ще одним харків’янином Олександром Лосем. Останнього підозрюють у пособництві у вбивстві Дениса Вороненкова – в організованій групі він нібито виконував роль водія і вів стеження за жертвою”, – йдеться у повідомленні.

Пархоменко стверджує, що загиблий Борох був у курсі подробиць організації замаху і мав свідчити у суді.

Спікерка прокуратури Києва Надія Максимець повідомила, що свідчення убитого не були ключовими для слідства, пише “Українська правда”.

“Цей чоловік був затриманий одночасно з підозрюваним у вбивстві Дениса Вороненкова. Але в ході слідства достатніх доказів для оголошення йому підозри у причетності до вбивства ніхто не здобув. У справі він мав статус свідка, але важливих даних не повідомив”, – пояснила вона.

Нагадаємо, ексдепутат Держдуми Денис Вороненков був застрелений 23 березня 2017 року у центрі Києва, коли прямував на зустріч із ще одним російським ексдепутатом Іллею Пономарьовим.

Читайте також:  На шкільному подвір’ї сталась трагедій, перші подробиці: Лунав дикий крик

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.