facebook

“Вбив всю сім’ю”: Жорстока розправа серед білого дня сколихнула Одещину.

У Роздільній 47-річний раніше судимий за майнові злочини чоловік вбив трьох людей. Всі вони члени однієї сім’ї. Про це повідомили в обласній Нацполіціі.



Першою жертвою став 46-річний знайомий. Його злочинець серед білого дня забив до смерті в своєму власному дворі. Смерть стала покаранням за образливе слово на адресу співмешканки вбивці.

Другою жертвою стала 80-річна мати вбитого. Вона прийшла на подвір’я до чоловіка, щоб покликати свого сина додому. Вбивця побоявся, що старенька донесе на нього в поліцію, і позбавив її життя.

Тіла мертвих сина і матері злочинець кинув у вигрібну яму в своєму дворі. На наступний день в нетверезому стані чоловік прийшов додому до своїх жертв. Там був 82-річний батько його знайомого. Він відмовився налити гостю склянку вина. За це поплатився життям. Завдавши старому травми, злочинець закрив його в будинку і забрав ключі з собою.

Тривогу забив другий син загиблих людей похилого віку. Він не дочекався матір і брата в Одесі, де вони повинні були зустрітися. Ні до кого з своїх рідних додзвонитися він не міг, тому приїхав перевірити, чи все в порядку.

У будинку чоловік виявив мертвого батька, подзвонив в поліцію і розповів, що не може знайти ще двох членів сім’ї.

В ході відпрацювання кількох версій поліцейські вийшли на вбивцю. Йому загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

Читайте також:  Жінки з проломленими головами…З’явились подробиці моторошного вбивства в Києві. Від цих фото холоне кров у жилах

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.