facebook

15-річна донька Зеленського роздала їжу малозабезпеченим (фото)

Донька президента України Володимира Зеленського Олександра роздавала їжу малозабезпеченим пенсіонерам у рамках благодійної акції.

15-річна донька президента України Володимира Зеленського Олександра, разом зі своїми однокласниками роздавала їжу, яка була приготована на кухні своєї школи малозабезпеченим пенсіонерам.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Новопечерської школи, де навчається Олександра, передає УБН.

Школярі допомагали проєкту “Життєлюб”, який займається безкоштовною роздачею гарячих обідів малозабезпеченим. Зокрема діти приєдналися до однієї з точок харчування для малозабезпечених літніх людей “Обід без бід”.

Всього в Києві 13 таких точок, де можна безкоштовно отримати гарячий обід від волонтерів. Цього разу їжу готували на кухні Новопечерської школи, де в 9 класі навчається Олександра Зеленська.

“Наші герої знову в ділі!



Старшокласники приїжджають до Школи в суботу, щоб приєднатися до нашої команди їдальні, приготувати смачненьке та роздати літнім людям в будиночках проєкту “Обід без бід”.

Добрі серця старшої школи беруть участь в ініціативі вже третій рік поспіль. Це завжди дуже теплі зустрічі, які залишають відгук в душах усіх учасників.”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  У чому користь калини, як правильно її вибирати і вживати в їжу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.