facebook

Прийде нова людина! Мольфари приголомшили українців пророцвом про президента. Вже у 2020!

Карпати – магічне місце, де віддавна живуть мольфари, які володіють надприродними здібностями. Добрих знахарів залишилося не так вже й багато. Більшість знавців таємниць майбутнього живуть далеко у горах. І ось що носії давніх знань та культури, керуючи силами природи, говорять про майбутнє України.



Карпатські мольфари бачать перемир’я із Росією. Вони говорять про те, що незабаром війна закінчиться. Їх прогнози із цього приводу наступні: одні кажуть, що кінець війни для Донбасу настане вже у 2019-му році, інші, – що у 2020-му.

Розквіт країни та великі зміни карпатські екстрасенси очікують не раніше 2020 року. Вони припускають, що наша країна нарешті підніметься із колін. Карпатська цілителька Магдалена впевнена, що у наступному році в Україні покращаться економічна й соціальна сфери.

На її думку, президент країни-агресора не зможе впливати так сильно на ситуацію на Донбасі. І з часом влада у Росії зміниться. На місце Володимира Путіна прийде нова людина із демократичними політичними поглядами.

Читайте також:  На Житомирщині повісилася мати військового, якого знайшли застреленим

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.