facebook

“Cкaжy як є, зaкiнчeння вiйни тa пoвeрнeння вciх нaшuх тeритoрiй мoжлuвe пicля тoгo, як..!” Зeлeнcькuй звeрнyвcя дo yкрaїнцiв (Вiдeо)

«Закінчити війну та повернути всі українські території ми зможемо єдиним шляхом – це дипломатія і санкційний тиск» – Президент України Володимир Зеленський виголосив промову під час відкриття «Форуму єдності» в МаріуполіУ Маріуполі розпочався “Форум єдності” – масштабний захід, присвячений інституціоналізації діалогу між суспільством та владою.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, захід відбудеться за участю Президента України Володимира Зеленського в новому Центрі надання адміністративних послуг, який презентують під час форуму.

Спікерами форуму також будуть міністр інфраструктури Владислав Криклій, міністр освіти і науки Ганна Новосад, міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Оксана Коляда, міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський, режисер Олег Сенцов

За словами президента, сьогодні Крим відсутній в великих мас-медіа і він зник з інформаційного порядку ЗМІ.

Також глава держави зазначив факт того, що громадян з Луганська і Донецька, незалежно від їх ставлення до “ЛНР” і “ДНР” називають “сепарами”. У свою чергу президент наголосив, що в офіційній риториці нормою стало говорити – жителі тимчасово окупованих територій.

“І все менше згадуючи жителів Криму і Донбасу, ми говоримо “громадяни України”. І це не є правильно. Ми не повинні з вами про це забувати. Вони не повинні про це забувати”, – сказав Зеленський.

Президент України закликав суспільство без гніву, емоцій і гасел – “видихнути і спокійно поговорити”.




відео тут

Читайте також:  Нове звернення «лігітьомного» Януковича до українців: відео

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.