facebook

Вiтaємo вciх! Нaрeштi прuйшлu ці, дoвгoочікувані і прекрасні новини з Донбасу…

У вівторок, 29 жовтня, на Донбасі терористи тривожили сили ООС вогнем зі стрілецької зброї і гранатометів.



29 жовтня українські збройні сили не зазнали втрат в результаті бойових дій на Донбасі. У штабі Операції Об’єднаних сил відзначають зниження інтенсивності і частоти обстрілів з боку агресора, інформує прес-служба ВЗГ.

Проте, режим припинення вогню російські війська і місцеві терористи 29 жовтня всі ж порушували дев’ять разів у різних населених пунктів Донецької і Луганської областей

Так, командування оперативно-тактичної групи “Схід” повідомляє про чотирьох обстріли з боку противника в районі своєї відповідальності. Зокрема, у населеного пункту Богданівка терористи використовували гранатомети і стрілецьку зброю, а у міста Авдіївки вели вогонь з автоматичних гранатометів і кулеметів кулемет калібру 12 – 16 міліметрів.

В районі Красногоровки противник вів турбує вогонь по позиціях ВСУ з станкових протитанкових гранатометів. У села Водяне російські збройні формування застосували протитанкові гранатомети.

Командування оперативно-тактичного угруповання “Північ” повідомляє про п’ять випадків порушення режиму тиші. Зокрема, терористи вели себе неспокійно поблизу селища міського типу Луганське, де обстріляли позиції ВСУ з гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

У той же час з великокаліберних кулеметів противник кілька разів відкривав вогонь по позиціях українських військових поблизу села Кримське. Там же був зафіксований обстріл позицій ВСУ з гармат БМП-1, протитанкових гранатометів і мінометів.

Читайте також:  На Донбасі учні продовжують відвідувати школу, яка пережила 4 прямі влучання снарядів

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.