facebook

Російська “Барбі” розповіла про своє життя

Британське видання The Daily Mail опублікувало інтерв’ю з Анжелікою Кеновою, конкуренткою “одеської Барбі”.


Модель Анжеліку Кенову з Москви називають живою лялькою Барбі сучасності, пише The Daily Mail. Дівчина стверджує, що не робила пластичних операцій, а має таку зовнішність від природи.

Одеська Барбі стала героїнею американського V magazine

26-річна блондинка розповіла, що батьки з дитинства виховували і одягали її, як принцесу, контролюючи кожен її крок. Навіть зараз вони не відмовляються від своєї опіки – на побачення Анжеліка ходила під наглядом мами. Проте батьки не перешкоджають напівголим фотосесіям, в яких їх дочка регулярно знімається.

“Образ ляльки мені вибрали батьки. Коли мені виповнилося шість, мама почала купувати мені колекційні ляльки Барбі і з ентузіазмом одягала мене, як їх”, – поділилася модель.

Також росіянка розповіла, що тато й мама завжди мріяли побачити її успішною моделлю. Для цього в підлітковому віці вони найняли їй особистого фітнес-тренера, який і донині стежить за її фігурою і харчуванням.

Поки у Анжеліки немає коханого, і вона, як і раніше, живе з батьками. Кенова сподівається, що колись вона зустріне свого “принца”, який буде справжнім чоловіком.

Нагадаємо, що в Одесі також проживає дівчина, яка відома своєю схожістю з Барбі. Валерія Лук’янова, більш відома під іменами Аматує або “одеська Барбі”, стала зіркою інтернету в травні 2012 року.

Читайте також:  Окуляри, що оздоблюються на Франківщині підкорюють американських знаменитостей

Шукайте деталі в групі Facebook