facebook

23-річний хлопець зірвав зі стовпа прапор України і витер об нього ноги (відео)

Свою поведінку 23-річний житель Біляївського району пояснив тим, що був п’яний.

У Біляївському районі Одеської області чоловік зірвав прапор України, встановлений біля Будинку культури. Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, напередодні до поліції звернувся голова сільради із заявою про те, що вночі в селі Іллінка невідомий зірвав прапор зі стовпа біля Будинку культури. Зірвавши національний символ України, зловмисник витер об нього ноги.

Камера зовнішнього відеоспостереження зафіксувала як компанія молодих чоловіків стоїть біля високого стовпа, на якому – прапор. Від групи людей відділяється молодий чоловік у спортивному костюмі, підіймається на стовп і зриває синьо-жовте полотнище.

Співробітники Усатівського відділення поліції за кілька годин встановили, що до злочину причетний 23-річний місцевий житель. Свою поведінку він аргументував тим, що перебував у стані алкогольного сп’яніння. Дії правопорушника слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

За скоєне законом передбачено покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також:  Український прапор майорітиме над американським містом

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.