facebook

“Доводилося по черзі робити операції”: ДТП з тещею Притули три місяці потому. Історія здобула неочікуване продовження

ДТП, яку влаштувала теща шоумена Сергія Притули, вразила всю країну

Майже три місяці тому Лілія Сопельник збила маму і її дев’ятирічного сина.


Теща відомого телеведучого Сергія Притули 22 серпня, здаючи назад на своєму автомобілі Mazda, скоїла наїзд на маму і дитину. ґпотерпілі потрапили в лікарню і весь цей час перебували на лікуванні в медичному закладі.

За словами адвоката потерпілих в ДТП Юрія Сухова, дитину і маму з лікарні виписали. Ростислав перебуває вдома вже кілька тижнів, а Анжела опинилася у різних буквально недавно. Однак жінка продовжує курс лікування. Одужання у неї проходить вкрай важко.

За словами Сухова, мама Ростислава до сих пір не реабілітувалася від отриманих травм.

«Їй вставили спиці, оскільки у жінки пошкоджені ключиці і стегно, доводилося по черзі робити операції», – розповів адвокат сім’ї, додавши, що сам Ростислав тільки недавно став потроху ходити самостійно. Але до повного одужання дитини ще дуже далеко.

Що стосується матеріальної допомоги від тещі Притули, то якісь суми все ж почали приходити на картку постраждалим в ДТП.

«Вони перераховували гроші на картку … цього ми не приховуємо. Гроші використані на лікування», – підкреслив Сухов.

Відзначимо, що до сих пір проводяться необхідні експертизи у резонансній ДТП. Якщо вину Лілії Сопельник буде доведено, то жінці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Читайте також:  В Одесі після двох місяців коми отямилася невідома дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.