facebook

“Змусили жувати зі смітника”: Подробеці звірств над дітьми в одеському притулку вражають

В Одесі розгорається скандал, пов’язаний зі знущаннями над дітьми в комунальних притулках.

Приводом для нього стали часті пагони дітей з дитячого міського притулку “Світанок” – причиною втеч, як пояснюють самі підлітки, стають побої, образи і сексуальні домагання зі сторони персоналу цього закладу.


Про те, що відбувається в притулку розповіла одеська захисниця прав дітей, колишня патрульна поліцейська Зоя Мельник.

В “Світанку” живе дівчинка Д. їй 13 років, дитина з величезною життєвою трагедією. Від неї я дізналася, що її гвалтували з 6-7 років, били, продавали в сексуальне рабство маргіналів, за горілку … У “Світанку” Д. шукала для себе затишок і тепло, рятуючись від побиття і сексуального насильства. У тому пеклі, в якому вона існувала, у дівчинки виробилася модель виживання, як у джунглях – вона дозволяла користуватися своїм тілом, щоб до неї добре ставилися. Тому в притулку у Д. були статеві стосунки з хлопчиками “щоб не били і не кривдили”, пояснювала вона. Дітям, які пережили сексуальне насильство, потрібна допомога хороших психологів, психотерапія, потрібно допомогти впоратися з цією проблемою, потрібно пережити травму. Але замість цього вихователі Світанку називали Д. “повією” і “сосалкою”, а хлопчики користувалися вразливим психологічним станом дівчинки.

“Одного разу Д. і хлопчика 14 років застали в цьому притулку в коморі за статевим актом. Вихователі нічого розумнішого не придумали, як викликати приватну охорону. Кілька охоронців збройних спецзасобами приїхали на розборки з дітьми-сиротами. Дітей цієї групи зібрали разом, збудували в ряд і стали прилюдно принижувати Д. і хлопчика. Їх лаяли, погрожували, змушуючи описувати процес статевих відносин. змусили дітей дістати з відра для сміття презерватив, який розрізали на дві частини. і примусили Д. і хлопчика жувати цей презерватив.

Читайте також:  Прогулянка набережною: сильний вітер здув у водойму коляску разом з дитиною (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.