facebook

Шукали всю ніч! Страшна розправа над 14-річною Дариною жахнула жорстокістю. Одесити в шоці!

На Одещині знайшли вбиту дитину в лісосмузі



В Одеській області на території Лиманського району поліцейські виявили мертвою раніше зниклу неповнолітню дівчинку Дробот Дарину, яку розшукували всю ніч.

“Про те, що дочка ще вдень пішла з друзями гуляти і досі не повернулася, поліцейським вчора, 2 жовтня, ввечері повідомила мати дівчинки. На пошуки дитини був спрямований весь особовий склад поліції. Переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили напрямок руху дитини, а також розшукали і опитали осіб, з якими вона була вчора”, – повідомляють в поліції.

В ході опитування свідків, стало ясно, що 14-річна дівчина після прогулянки за містом з друзями кудись пішла з неповнолітнім хлопцем з їх же компанії. Після чого друзі роз’їхалися по домівках, не дочекавшись їх повернення.

Пошуки дівчинки тривали всю ніч. Сьогодні вранці її бездиханне зі слідами насильницької смерті. Крім того, поліцейські встановили особу хлопця, з яким вона від’єдналася від компанії.

Проводяться заходи для його розшуку. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група і кінологи зі службовими собаками.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Читайте також:  В Одесі проспект Небесної Сотні перейменують на маршала Жукова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.