facebook

“Знайшли роздягненою і задушеною”: Моторошні деталі вбивства 14-річної Дарини. Нагадує справу Лук’яненко

Убита на Одещині 14-річну Дарина Дробот була знайдена роздягнутою. Підозрюваний 15-річний підліток хотів вступити із дівчиною у статеві відносини, але отримав відмову, і через це почав бити неповнолітню.



Як розповів начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех, смерть Дробот настала від задухи. Про це написало видання “Uazmi”.

“Компанія прийшла гуляти о першій годині дня, а розійшлися вони о 18.00. Одна з дівчат подзвонила Даші, запитала, де вона знаходиться, а та відповіла, що гуляє і додому прийде сама. Спільні з Нацгвардією пошуки тривали всю ніч. Вранці роздягнене тіло дівчинки було знайдено”, – відзначив Бех.

Виявилося, що підозрюваний та загибла разом навчалися у одеській школі №71. За словами заступника директора департаменту освіти і науки Одеської міської ради Оксани Скебало, дівчинка була з благополучної родини, не перебувала на обліку та була адекватна.

Представники поліції розповіли, що 15-річний затриманий – не з благополучної сім’ї. Раніше він притягувався до відповідальності за вчинення грабежу та відбував умовний термін. Також хлопець вживав наркотики.

На його кросівках і одязі виявили запрані плями крові. Одяг вилучили та направили на експертизу. Підліток зізнався, що причетний до злочину. Йому оголосять підозру за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство).

“Хлопець повідомив, що намагався умовити дівчинку вступити з ним у статевий акт. Від відмови він озвірів, почав бити її по обличчю. Продовжив робити це ногами і намагався вступити з нею у статевий зв’язок, але дівчинка вже не ворушилася”, – пояснили у поліції.

Також у дівчинки зник телефон. За версією видання, гаджет підозрюваний відніс своїм знайомим. Разом вони його здали у ломбард, а гроші витратили на наркотики. Хлопцю загрожує від 15 років в’язниці до довічного позбавлення волі.

Читайте також:  Під Франківськ везуть 200-тонний вантаж, оштрафований на 45 тисяч євро за руйнування дороги в сусідній області. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.