facebook

У центрі Києва авто зварилися в ямі з окропом: “пекельні” фото і відео

У вівторок, 5 листопада, в центрі Києва на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського прорвало водопровідну трубу, у результаті чого перехрестя залило окропом.

Підтверджувальні кадри з’явилися на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Через аварію кілька автомобілів провалилися в утворену прямо посеред проїзної частини яму. Ділянку дороги, де трапилася надзвичайна подія, затягнуло парою.



Про причини прориву і терміни усунення наслідків аварії поки нічого не відомо. Кияни зазначили у коментарях, що в цьому самому місці регулярно прориває труби.

Ближче до вечора на місце аварії прибула комунальна техніка. Як уточнює “Сегодня”, бригада ремонтників буде працювати всю ніч і планує повністю ліквідувати наслідки НП до вечора 6 листопада. У разі, якщо будуть виявлені нові проблеми, роботи можуть затягнутися.

На час ліквідації прориву на теплотрасі рух по частині вулиці Саксаганського буде перекрито від Шота Руставелі до Великої Васильківської. Через аварію вже змінені маршрути тролейбусів № 3, 9, 12, 14, 40, 40К і автобусів № 69. Внесуть корективи і в роботу маршрутних таксі, які відправляються від станції метро “Палац Спорту”.

Читайте також:  “Віз посилки з Італії”: у мікроавтобусі 22-річного українця на кордоні знайшли комплектуючі до зброї (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.