facebook

“Обпік майже все тіло”: Немовля впало в окріп. Подробиці страшного випадку

Дитина потрапила до лікарні, у неї діагностували сильні опіки.



У районному центрі Іванівка (Херсонська область) сталася надзвичайна подія з дитиною. Як виявилося, мати нагріла воду для купання малюка, проте не встигла її розбавити. В цей час трирічна дитина впала в окріп і обпекла собі ноги, руки і груди.

Мати викликала “швидку”, малюка одразу доставили в Центральну райлікарню, проте опіки виявилися дуже серйозними, пише Новий день. Тоді медики прийняли рішення доставити потерпілого в обласну лікарню.

За словами лікарів, такі випадки трапляються мало не щотижня, тому вони просять батьків дотримуватися техніки безпеки.

Раніше стало відомо, що в одеській лікарні помер 11-місячний малюк Данило, який впав у ванночку з окропом. Дитина отримала 80% опіків. Він помер після 11 днів лікування в лікарні.

«10 літрів окропу, одна хвилина, коли мама відвернулася, тисячі людей завмерли. Ці 11 днів переживали люди по всьому світу. Він виграв завдяки вам 11 днів життя, його встигли охрестити (для кого-то це важливо) але я не знаю чи справедливо це. 11 днів пекла. Ми програли», – написала волонтер Катерина Ножевнікова.

Волонтер зазначила, що за дві доби на його лікування було зібрано понад мільйон гривень. Тепер всі кошти підуть на придбання апаратури для опікового відділення.

Читайте також:  Замість університету – кладовище: У Сумах підліток скоїв самогубство через незадовільні результати ЗНО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.