facebook

За важкі злочини проти України і США: Aрeшт Луцeнкa

У США почали вимагати в українських правоохоронців негайно заарештувати Луценка за важкі злочини проти України і США.



Колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер дав свідчення Конгресу США і розповів, що дії екс-генпрокурора України Юрія Луценка лише посилили скептичне ставлення президента Трампа до України, а так само що Колишній генпрокурор поширював вигадки, щоб зберегти посаду.

Волкер заявив, що 5 років Україна правили Шуллер, які незаконно збагачувалися на ресурсах країни.

Також в Конгресі США закликали негайно заарештувати Луценка за злочини, які призвели до важких наслідків для України і дружби між Украні і США.

Волкер впевнений, що саме режим Порошенко посприяв тому, що від України відвернулися і США і Євросоюз:

«Луценко потурав корупції. Країна за 5 років занурилася в хаос небаченої корупції. Це злочин проти народу України

Про це стало відомо зі стенограми свідчень Волкера, як передає “Громадське”.

«Я вважаю, що генпрокурор Луценко діяв у власних інтересах, відверто поширюючи вигадки, щоб здаватися важливим для США, тому що він хотів зберегти свою роботу. Він повинен був піти після виборів нового президента. Це було видно ще до обрання Зеленського, було очевидно, настільки той популярний. Його (Луценка – Ред. ) Призначив попередній президент Петро Порошенко. Я думаю, що у Луценка було кілька мотивів, але найважливіший – залишатися на посаді, щоб запобігти розслідування проти себе через речей, який він, зробив як генпрокурор. Тому він прагнув здаватися важливим і цінним для Сполучених Штатів, тому що Сполучені Штати могли б запобігти його звільнення новим президентом. Ми вимагаємо арешту Луценка. Він державний пресутпнік», – повідомив конгресменам Курт Волкер.

Відзначимо, що Генеральний прокурор України офіційно заявив, що Луценко фігурує в десятках особливо важких злочинів проти України.

Читайте також:  Чоловік до смерті забив дружину після народження мертвої доньки

Одне з них розстріл Майдану. Луценко і його подільники викрали і знищили докази бійні на Майдані. Це говорить про причетність Луценка і ко. до розстрілу протестувальників.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.