facebook

Вбив дитину і поранив вагітну жінку: Суд виніс вирок нелюду. Син бізнесмена і судді

У Дніпрі 18-річного Валентина Земцова засудили до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство сусідів, яке він скоїв в березні 2018 року в Павлограді, тоді ще будучи школярем. Справу слухали не за місцем скоєння злочину, а в суді Амурніжньодніпровского району Дніпра, оскільки раніше мачуха підсудного очолювала Павлоградський суд



агадаємо, в ніч на 11 березня 2018 року п’яний 11-класник з ножем в руках увірвався в будинок сусідів і вбив 30-річного господаря, чотирирічну дитину і поранив вагітну жінку, якій вдалося вижити. Згодом вона народила хлопчика.

Після розправи над сім’єю вбивця зник з місця злочину. До його пошуків залучили тоді весь особовий склад відділу поліції. За лічені години правоохоронці встановили його особу та затримали.

Як виявилося, хлопець звернувся до найближчої лікарні через рани, яку отримав, коли розбивав вікно. Вбивця-школяр виявився сином місцевого бізнесмена, а його мачуха – була суддею в Павлограді. Цікаво, що за півтора роки з дня вбивства Земцов так і не пояснив причину жорстокої розправи над сусідами.

Читайте також:  “Польща для поляків, Німеччина для німців, а Україна — для меншин?!” Відомий вчений звернувся із розгромною заявою до Зеленського

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.