facebook

Мінсоцполітики змінило нарахування пільг за комуналку

Заступник міністра соцполітики Віталій Музиченко заявив, що Мінсоцполітики змінило систему нарахування пільг за комунальні послуги.



Про це він повідомив під час брифінгу, передає “Вголос”.

“Починаючи з платіжок за жовтень, усі пільговики, як і субсидіанти раніше, будуть отримувати повний розмір платіжки – без урахування пільг і субсидій. Паралельно з цим відповідні кошти будуть перераховуватись або на їхній обліковий запис в Ощадбанку, або на інший банк чи Укрпошту, якщо вони звернулися до органу соцзахисту щодо отримання відповідних виплат у готівковій формі. Після цього пільговик щомісячно буде від банку отримувати смс-повідомлення про те, яка сума пільг йому нарахована і як відбулися взаєморозрахунки між банком і постачальниками послуг”, – пояснив Музиченко.

Українці зможуть отримати кошти готівкою і самостійно розраховуватись із постачальниками послуг. Або Ощадбанк може зробити це за них безготівковими коштами.

Читайте також:  В Україні кардинально змінять правила розмитнення євроблях, ціна впаде на 30%: у Зеленського анонсували нововведення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.