facebook

Землетрус магнітудою 4,6 стався в центральній Італії

Місцеві жителі в страху спішно покинули свої будинки і досі перебувають на вулиці
Землетрус магнітудою 4,6 стався 7 листопада увечері в провінції Аквіла в центральній Італії, повідомив Національний інститут геофізики і вулканології Італії (INGV).



Сейсмологи зафіксували підземні поштовхи о 19.35 (за Києвом). Епіцентр землетрусу знаходився в п’яти кілометрах від міста Балсорано на глибині 14 кілометрів від земної поверхні. Коливання земної поверхні виразно відчувалися в різних населених пунктах областей Абруццо і Лацио, зокрема, в містах Авеццано, Кьети і Рієті. Багато місцевих жителів в страху спішно покинули свої будинки і досі перебувають на вулиці. Підземні поштовхи відчули також жителі ряду районів Рима, перш за все на сході італійської столиці.

Даних про потерпілих і руйнування не надходило. В даний час співробітники Національної служби Цивільної оборони проводять перевірки в районах, яких зачепив землетрус. За інформацією пожежників, звернень у зв’язку з землетрусом поки не було.

Минулої ночі жителі ряду районів провінції Аквіла відчули підземні поштовхи малої і середньої сили. За даними сейсмологів, йшлося про землетруси магнітудою 2,5. Мер міста Балсорано Антонелла Буффон в цілях обережності дала вказівку закрити всі школи у вівторок.

Читайте також:  На Тернопільщині оголосили надзвичайну ситуацію: коронавірус виявили у священника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.