facebook

Разумков пішов з керівництва “Слуги народу”: деталі

Також було запропоновано призначити головою партії Олександра Корнієнка.



Спікер парламенту Дмитро Разумков написав заяву про складання ним повноважень глави партії «Слуга народу».

На засіданні партії було ухвалено рішення задовольнити заяву щодо звільнення Разумкова з посади голови партії. Також було запропоновано призначити головою партії Олександра Корнієнка. З’їзд перейшов до питання про обрання нового голови партії, який обирається строком на 4 роки.

Рішення було ухвалено на засіданні партії одноголосно.

Перед голосуванням Корнієнко виступив з трибуни, зокрема, щодо пріоритетів партії. Він зауважив, що партійний статут потребує перезавантаження. “Перезавантаження влади, будівництво партії, створення політичних рішень для розвитку країни – це наші основні завдання на новому етапі розвитку партії”, – сказав він.

Раніше на засіданні партії було прийнято рішення задовольнити заяву Дмитра Разумкова про складення ним повноважень голови партії.

У 2005–2008 та 2011–2013 роках Корнієнко був концертним директором та менеджером українського рок-гурту Крихітка (екс-Крихітка Цахес). Займався журналістською діяльністю.

З 2006 року почав надавати політичні консультації на виборчих кампаніях. У 2015 році працював у штабі кандидата на посаду міського голови Миколаєва від партії «Самопоміч» Олександра Сєнкевича. З листопада 2018 року увійшов до команди Зеленського. На парламентських виборах пройшов до ВР від «Слуги народу», де посів місце першого заступника голови депутатської фракції.

Нагадаємо, у столиці проходить перший етап чергового з’їзду партії «Слуга народу». Делегати розглянуть звіт про діяльність партії за рік, кадрові питання і питання участі у виборах до ОТГ.

Читайте також:  "Слуга народу" хоче ввести нову мову в Україні – як у Росії, та не зовсім

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.